söndag 10 maj 2015

Stöt och häv

Veckans sista pass blev i fredags och det blev ett bra pass. Har insett att jag ligger otroligt efter i lyftträningen och att vikter blir tunga riktigt snabbt. Tror dock att en stor del sitter i huvudet och i ovanan att lyfta på stora vikter. Håller jag på att "tappa" min jävlar anamma och tycka att det är okey att ligga på lagom-vikter?! I så fall är det dags för skärpning!!! 

Tillbaka till fredagspasset. Det blev submax i ryck och stöt, rycken krånglade som vanligt och jag fick inte med mig mer än 70kg. Stötarna gick inte heller på räls, vändningarna är tunga och knöliga men fick i alla fall med mig 100kg, och tresiffrigt känns hur som helst lite bättre. 

Efter lyftningen testade jag återigen bar-muscleup och trot eller ej så kom jag upp, inte med någon större finess men med en hel del vilja. Enligt "coach Patricia" så krävs det dock en hel del ytterligare träning. Vad menar hon!? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar