måndag 1 juni 2015

Cilla filma - jag skall göra en crossfit!

Efter en hel helg med crossfit-upplevelser, svettiga, avklädda atleter så tyckte jag det skulle bli rätt skönt att vakna upp till en helt vanlig måndag på hemmaplan. Inget alls ont om crossfit och den show som jag bjöds på under tre dagar i Köpenhamn, men på nått sätt är alltid borta bra men hemma bäst. Jag såg fram emot attkliva ner i lyftarlokalen och köra tyngdlyftning med tyngdlyftare, precis som vilken annan vanlig vardag som helst. 
Men snabbt insåg jag att crossfit har kommit bra mycket djupare in i var mans själ än vad vi egentligen vågar erkänna. Ett vrål mötte mig under uppvärmningen av min helt fantastiske morgonträningskollega Hampus: Cilla filma - jag skall göra en crossfit! 
H med tofs och crossfitpannband (båda värda egna blogginlägg) och nu även utan tröja sliter, mitt under uppvärmningen, upp en 130kg thruster och jublar av lycka. 
Själv lyckades jag inte riktigt att komma upp i Hampus euforiska måndags stämning, kände mig mest som en utkramad disktrasa. Torr och knastrig (ni över 30år förstår mer än väl hur det känns!) och allmänt seg. 
Men vad fasiken efter några dagars semester så kan jag egentligen inte förvänta mig något annat och i morgon är en annan ny dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar