måndag 22 juni 2015

Ge sig själv något onödigt

Idag är det min dag, min födelsedag. Jag fyller år och då är det högst tillåtet att köpa mig själv något så där onödigt som jag egentligen inte behöver, slå in det till ett fint paket och sedan ge det till mig själv, öppna och bli överlycklig! I år tyckte jag att onödigapresentskontot gapade tomt och bestämde mig för att i år blir det ingen present till mig själv...jag har ju ändå allt jag vill ha och mer där till. 
På nått sätt ville det omedvetna ändå ge mig något att slå in och jo tack något väldigt onödigt och något som jag verkligen inte behöver blev det också! 
Efter dagar av mycket bra träning så på sista lätta setet push-press + överstöt smällde det till i framsida lår...typiskt och verkligen precis så onödigt och olämpligt som det bara kan bli. 
Hur illa däran det är får de närmsta dagarna utvisa... Så länge äter jag födelsedagstårta och hoppas på det bästa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar