fredag 19 juni 2015

Glad och stark midsommar!

Midsommarafton har alltid varit och kommer alltid att vara speciell för mig, oavsett vart jag i världen befinner mig, om jag firar med traditionell firande eller inte. Midsommarafton 1979 föddes jag och även om det inte just i år faller sig så att midsommarafton är den 22 juni som det var just mitt födelseår så känns ändå alltid midsommarafton lite som min... 
Hur som helst iår firar jag midsommar i Tyskland på en gammal östtysk träningsanläggning med rätt så lite midsommarstämning men desto mer träningsstämning!
Idag kunde jag träna i en välfylld träningslokal tack vare världens bästa Fia. Fia brände av sitt morgonpass direkt efter frukost och passade därefter lilla M så att jag kunde köra mitt pass med bland annat toppning i stöt i en go stämning tillsammans med övriga gänget.
Väldigt mycket mer inspirerande än att köra ensam i samma stora lokal  som under tidigare pass (se bild), och betydligt lättare att tagga till när andra lyftare krigar på med stänger och vikter runt om. Jag och Trissan delade podie och pressade varandra uppåt och hon pressade och puschade mig till mitt bästa stötpass någonsin - TACK Trissan! Helt klart en skön känsla eftersom det nu är över två och ett halft år sedan jag lyfte mina personliga rekord (84 i ryck och 112 i stöt - 2012)...och helt klart en stor boost inför SM tävlingarna om ca en och en halv vecka. 
Efter träningen fyllde vi på med lunch och sedan en sväng i varmbadet som finns här på anläggningen, inte alls dumt och på något konstigt vis känns kroppen fräschare och piggare efter dagens träning än innan....men något säger mig att det inte kommer kännas så i morgon. Men i morgon är en annan dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar