måndag 15 juni 2015

Lägret är igång!

Idag vaknade jag upp till ett soligt och varmt Tyskland med ett leende på läpparna. Det är något visst med läger, en viss lägerkänsla infinner sig då allt runt omkring, (det så kallade livet där hemma i vardagen), försvinner en aning och det som bara finns för stunden är här och nu.
Jag har ju den otroliga lyxen och förmånen att ha familjen med så jag kan verkligen gå upp i och leva lägerlivet här och nu. 
För mig blev det ett lättare allmänfyspass på förmiddagen ute i solen på friidrottsarenan. Välbehövligt kommigång-och väckakroppen-pass med blandat smått och gott. 
På eftermiddagen brände jag av mitt lyftpass som idag bestod av knäböj, ryck från hängande och pushpress + ös. 
Kändes bra och gick ganska bra, klarade alla lyft och alla procent förutom det allra sista setet på pushpress + överstöt, då jag missade pushpressen på 90kg. Aldrig får man vara riktigt nöjd, fick nöja mig med 85 kg idag... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar