lördag 27 juni 2015

Lappar och lagar

Slits mellan hopp och förtvivlan och lappar och lagar så bra det bara går.... eller rättare sagt försöker ha så mycket is i magen som möjligt och tillit till att allt som borde göras i träningsväg inför SM är gjort, att jag vet hur jag skall lyfta och att kroppen lappar och lagar efter bästa förmåga.
Idag blev det ännu ett rehabpass och vi testade även lite tejpning som förhoppningsvis även det skall hjälpa mig på traven. Rätt trist som sagt att gå och lalla och inte ens småklämma på vare sig ryck eller stöt men de övriga ASK-lyftarna ser däremot att vara precis där de skall vara.
För er som inte har varit i närheten av mig eller av andra idrottare som närmar sig viktiga tävlingar så är det kanske inte så lätt att förstå men ni andra förstår precis vad jag menar med att det ligger en sån där härlig SM-stämning i lokalen.
Den ene är mer inne i sig själv än den andre, den minsta lilla skitsak kan just nu bli en riktigt stor bamseknöl, det är laddat i lokalen - precis som det skall vara!
I morgon åker största delen av ASK-truppen upp till Sundsvall - Carita ansluter från Gotland på måndag och Coach Gunnar kommer även han på måndag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar