torsdag 11 juni 2015

Sundsvall tur och retur

Sitter i bil på väg hem från Sundsvall och konstaterar att Sverige är vackert, Sverige är idylliskt och Sverige är avlångt. 
Att åka fem timmar rakt upp i landet och ändå bara komma till Sveriges geografiska mitt får mig att både bli alldeles matt och alldeles förbluffad. 
Som varje gång, förvånad att Sverige är så stort och framförallt avlångt. 
Konstaterar även att det var värt den långa resan, bra möte med SM-arrangörerna Sundsvalls AK och jag är helt övertygad om att årets SM tävlingar kommer att bli grymt bra. Både arrangörsmässigt och idrottsmässigt! 
Konstaterar också att jag har saknat att jobba med arrangemang och med föreningsverksamhet mer än jag trott. Att återigen sitta i bra möte med människor som brinner för att göra bra saker och som bara utstrålar entusiasm får mig att återigen vilja kavla upp ärmarna, lösa det omöjliga, trolla med knäna och tänja på dygnets 25 timmar. 
Återigen konstaterar jag att Sverige är avlångt men väldigt väldigt vackert! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar