söndag 7 juni 2015

Tips för Gottegrisar som jag

En av mina närmaste vänner drev tidigare ett café och ingen var lyckligare än jag över hennes underbara fikautbud och lunchsallader (Ni har läst flera lyriska blogginlägg om Sofia i Parken) Kunde hänga på hennes café i timmar och ja ibland en hel dag.
Att Sofia gjorde ett av sina bästa beslut i att slå igen caféet och satsa helhjärtat på att bli en så bra tyngdlyftare som möjligt har fått mig att äta färre chokladbiskvier och dricka färre kaffe latte. Otur fast ändå kanske rätt bra!?
Det braiga är att jag fick en trogen träningspartner på mina träningspass som annars är rätt ödsliga eftersom jag alltid kör förmiddagar. Men nu till det bästa av allt..... Fia har börjat baka igen och även börjat blogga om godsakerna..... dessutom har hon blivit en fena på att svepa sitt magiska trollspö över de allra "heligaste" recepten och gjort om dem till godsaker med mindre onyttigheter.

I fredags bjöd hon till exempel på nyttigare Chokladbiskvier... slå det om ni kan!
Bild från ritos.blogg.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar