onsdag 29 juli 2015

Äntligen lite träning

Så till sist så blev det lite träning även för mig mellan lekparkshäng och grillstunder, fick till ett pass på Fit4life SoFo. 
Planen med den här veckan är att komma igång och testa av lite. Hade kanske inte riktigt tänkt att gå ut så hårt men som vanligt med hets från både den ene och den andre i boxen så blev det efter en lång uppvärmning WODden Karen (150st Wallballs) på tid, gjorde den på 7.33 men eftersom Boxrekord tavlan var tom just i Karenluckan så har jag som vanligt ingen aning om hur bra eller dålig min tid är. 
Hur som helst så fick jag rejält med pump i låren och kommer ha träningsvärk utan dess like i morgon. 
Plussade på pumpen även i underarmarna och pressade handflatorna till det yttersta när jag tillsammans med min älskade "hubby" avslutade passet med att köra 100 t2b tillsammans. Tanken var att dela lika men eftersom jag är typ urkass på tekniken i t2b så bommade jag en eller två som Jim fick plussa på. 
Grymt kul att träna tillsammans ibland, oftast blir det ju att vi tränar olika tider eller i alla fall en åt gången men idag hade vi tur att även Lilla M var på träningshumör och mer än gärna tränade själv med sin favorit gladiator Toro. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar