måndag 13 juli 2015

Back in Eskilstuna

På hemmaplan igen efter en underbar vecka i Stockholm. Kanske inte helt tillbaka i vardagen men i alla fall tillbaka i stan, tillbaka på hemmaplan och tillbaka i min älskade tyngdlyftningslokal ASK, tillbaka till mina trogna vapendragare.  Tillbaka till morgonpass med mycket glåpord, gliringar, hån, narr, ironi, asgarv och pepp i mjugg. 
För det är just det jag gillar med gruppen av människor som jag har runt omkring mig, att mitt i all seriositet, grundlighet, uppoffring, konkurrens och vilja att alltid vara bäst finns en skön distans till allt i form av en rejäl dos av "glimten i ögat". En förståelse och respekt för varandra, högt till tak och bra mycket glädje och humor och en naturlig självklarhet att alltid backa upp 
Blev tyvärr inte så mycket till träning idag eftersom lillkillen hade andra planer än att låta mamma träna nått vettigt. Blev lite lätt mage/ryggträning, lite rehab och stretch. Fick i hur som helst på mig lyftarskorna idag och det är ju i alla fall ett steg i rätt riktning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar