söndag 19 juli 2015

Det blev en dag på landet

Det blev en dag på landet, en dag på Fia & Johans underbart lyckliga smultronställe i Läppe. Sommarträning stod på schemat och det blev det, plus en hel del kaffe, mat, glass och andra härligheter.
Fias utepodie blev rejält provtryckt och efter några små justeringar och fix så dunkade elittrion på med skönlyftning. Själv satt jag så länge som möjligt i solstolen med min kaffekopp och väntade..... På bättre tider och större wienerbröd (som pappa Sven skulle sagt!). 
Inga wienerbröd dök upp men desto fler hembakta kakor och även framåt eftermiddagen kom de bättre tiderna och jag kom loss från stolen och rörde på mig. 
Brudarna (Sofia & Patricia) dunkade på med mycket bra lyftning medan jag fortsatte med min myspys träning i form av gräsmattegymnastik, men det är klart - 70kg i press, barfota, ouppvärmd mustrade jag ju upp....men det skall ju alltid komma upp. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar