torsdag 16 juli 2015

Det finns alltid de med stora drömmar

Småler för mig själv, hela dagen har varit en häftig resa i tid och rum. Idag har jag återigen traskat runt på kastplan på Ekängen Friidrottsarena, inte som så många gånger förr, ensam med mina egna tankar, drömmar och släggor utan idag för att vara en del av andras drömmar och släpa andras släggor. 
Har verkligen varit uppslukad av stundens allvar och verkligen varit här och nu, vilket krävs när du skall ta nedslag och mäta under kvaltävlingarna i JEM, men blev även påmind och tillbakalurad av en reporter till en tid för länge sedan. Till en tid där jag själv drömde om att erövra släggvärlden och gjorde mina första internationella mästerskap i slutet av nittiotalet. 
Intervjun kan du lyssna på här Förmiddag i P4 Sörmland - intervju   (ca 53 minuter in  startar intervjun med mig). 
Historier och anekdoter finns det gott om och jag skulle kunna skriva böcker om hur två svenska kulkillar sitter längst bak i en buss på väg från träning i Ljublijana och pratar om hur mysigt det är att ha ett marsvin som husdjur, hur en läkare byggd som en långlöpare och en fullvuxen diskuskastare går mil genom dal och över berg i Annecy för att komma till kyrkan i tid, hur jag får en dansk skalle av den tyska coachen för att jag tävlade dåligt i Puula etc mm och så vidare.
Eller som Coach Kim alltid brukade säga inför mästerskapskval...-"gå in och skaffa dig dina egna anekdoter". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar