tisdag 21 juli 2015

Nyckeln till staden i mina händer

Har nyckeln till staden i mina händer. Nyckeln till Borås är min, för i år i alla fall. Tror dock inte att den i år har samma betydelse som den hade för några hundra år sedan och jag kanske inte direkt fått den i min hand för att jag är  en framstående och förtjänstfull samhällsmedborgare. Tror inte heller att jag är direkt ensam om att ha den men hur som helst så är det en ära att ha ett extra tjockt guldkort i mina ägor och nu väl hemma i Borås skall jag passa på att öppna några dörrar med det. 
Idag låste jag upp dörren och kikade in på en av Borås största stolthet - Borås Djurpark. En riktig pärla som gnistrar oavsett väder...
I morgon är en ny dag med troligtvis samma blöta och gråa väder men med nya äventyr att utforska och nya dörrar att låsa upp.Har du några tips på utflyktsmål i Borås? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar