lördag 11 juli 2015

Schysst community - high five på det!

Återigen ett träningspass på Fit4Life SoFo, en mysig och bra Crossfitbox med sköna seriösa och inspirerande atleter (för visst heter det atlet inom crossfit?!) och duktiga och motiverande coacher. Inte för att jag någonsin kört något crossfitpass med någon instruktör eller tränat någon kvalité med någon PT när jag varit på boxen men det andas seriositet och kunskap i lokalen... Plus att de alldeles precis stärkt upp sin instruktör/coach trupp med min favorit - Jim kommer från och med nu att stärka upp och lyfta (förlåt jag kunde inte låta bli att använda det ordet...) tyngdlyftningen på boxen. En ny och spännande utmaning för honom och om jag får säga det själv en jäkla möjlighet för dig som vill bli bättre inom de olympiska lyften ryck och stöt. 
Foto: från @lyftare instagram
Det är helt enkelt en skön stämning i lokalen - en schysst community som det kallas - och det är svårt att inte bli glad och träningssugen. 
Idag blev det lite gott och blandat (fortfarande sommarlugnt) Dagens träning:
Press - pressade 70kg och tror faktiskt att det var pers men vet inte så noga. Vet att det på 72,5kg i alla fall tog tvärstopp 
Goodmorning
Rumänska marklyft
Pullups 
Rodd 
Tack Fit4Life för er gästvänlighet - high five på den! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar