måndag 10 augusti 2015

Det går fort när man har roligt

En helg är kort och går otroligt snabbt när man fyller den. Lägret i Halmstad är över och samtidigt som det känns som vi hunnit med mycket träning, mycket tester och mycket skratt så känns det också som att allt tog slut och var över på mindre än en grisblink.
Lördagen var fylld av träning både förmiddag och eftermiddag, teoripass och tester. 
Likaså söndagen träning och tester. 
En aningen förvånad konstaterar jag att helgens träning gick bra, var i alla fall uppe några vändor på 75 i ryck och 105 i stöt. Inga kanonresultat men att kunna göra dem nu helt utan smärta eller begränsning av den gamla tyska krigsskadan i vänsterlåret kändes gött. 
Även testerna kändes förvånandsvärt bra, det var egentligen bara vertikalhoppstesterna som jag blev så där irriterar ilsken på för att jag inte fick bättre resultat på men men...

Testresultaten 
Gripen - vänster 52,9 och höger 52,2
Chins - 10
Vertikalhopp - 38,1 SqJ 40,7 CMJ 45,2 CMJa 
Bänkdrag - 83
2000m - 9.50
Helgens prestationer eller mina tidigare resultat räckte inte till i den tuffa konkurrensen om de få platserna till årets nordiska mästerskap. Jag och likaså min tungviktskollega Super-Paula får stanna hemma och fila på formen, bryta ihop och komma igen. 
För mig känns det inte som en stor förlust, vinsten i och med den nya inspirationen och motivationen jag tar med mig hem från Halmstad och från gruppens alla deltagare väger ändå tyngre och är för mig troligtvis mycket mer värdefullt. 
Tack alla inblandade för en toppenhelg och Lycka till på Nordiska ni som blev uttagna! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar