onsdag 5 augusti 2015

Inte stark men hel

Sitter i soffan och käkar kvarg. Trots att de senaste veckornas kvällsmål mest bestått av nävar av Polly, berg av glass och högar av ostmackor så känns det ändå rätt bra. Valde Lindahls kvarg med nötchokladsmak så mig är det inget synd om. 
Försöker att komma in i bra rutiner och vardagen igen efter välbehövliga schemalösa veckor, jag funkar bäst så men behöver ändå lite time-out då och då, tid för att backa av från prestationshetsen, slicka såren och läka ihop. 
Kan konstatera att jag tyvärr inte blir stark av vila men som sagt förhoppningsvis mer läkt och hel i kropp. 
Smugit igång med lyftningen och det är allt annat än skönt att dra igång, men välbehövligt. Tillbaka på ruta ett...kombinationer och många reps. 
Har även bestämt mig för att jag skall komma igång med mer allmänfysträning och försöka hitta en träningsform/ träningsupplägg som ger mig en stark fysisk, ett starkt psyke och ett starkt självförtroende.
Mot ett starkare jag helt enkelt! 
Hur upplägget blir, vad nästa utmaning blir och vad nästa mål att sträva mot blir funderar och filar jag fortfarande på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar