lördag 8 augusti 2015

Landslagsläger i Halmstad

Tidig morgon (eller eller förresten inte tidigare än vanligt) i Halmstad och det är dags för morgonpromenad med de morgonpigga tyngdlyftarna. Är på plats sedan i går lunch för att under några dagars landslagsläger träna, inspireras och framförallt motiveras och njuta tillsammans med 15 andra utvalda. Lägret är ett uttagningsläger till de Nordiska Mästerskapen som går i slutet av augusti i Danmark. 
Av oss 16 skall det sållas rejält och endast 8 kommer att åka till NM och kriga om vilka som är bäst i Norden. Tuffa uttagningar men jag tänker inte mycket på det, jag gör som vanligt. Kör på, tjöttar och ser hur långt det räcker.... 
I går fredag hann vi med ett lyftpass, lite tester och teori. 
Jag körde styrkeryck hängande upp till 75kg. Pushpressar upp till 95kg vilket är nytt pers (men fortfarande en femma efter Trissan!) och lite ryckstarter med fokus på teknik. 
Testerna vi körde under fredagspasset var chins (strikta så klart) där jag satte 10st, och gripen där jag noterade 52,2 på högerhand och 52,9 på vänsterhand. 
Helt okey träning och testresultat från min sida och framförallt är jag sugen på resten av helgen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar