onsdag 26 augusti 2015

Ur en åskådares perspektiv

Idag skickade en av mina bästa vänner en bild till mig med orden "Tre år sedan. Tänk vad tiden går och saker förändras - du är så bra!" 
Idag för tre år sedan stod jag i släggringen för allra sista gången, i en SM final, på Stockholm Stadion, tillsammans på arenan med Sveriges då bästa släggtjejer och med vänner och familj på läktaren. Där och då avslutade jag min släggkarriär på ett för mig alldeles perfekt vis. 
Jag blev en aningen paff när jag först såg och läste hennes meddelande, sedan direkt tårögd och tagen av att tre år har gått och att jag faktiskt inte tänkt på den dagen så mycket alls och framförallt inte från det här perspektivet. Samtidigt kändes det helt rätt att se på den dagen igen fast genom hennes ögon, ur en åskådares perspektiv. 
Något som jag helt klart kan vänja mig vid...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar