tisdag 18 augusti 2015

Zoomar ut och njuter

Tänkte först skriva att det varit en skitdag, en dag som bara inte varit den bästa och en dag med tunga steg men efter att scannat av mina favoritbloggar, instagram- och Facebookflöde så kan jag  bara konstatera att det verkar vara fler som haft samma känsla i dag. 
Skall inte säga att andras motflyt och missnöje fick mig på bättre humör men det fick mig att ta en extra vända med mina egna känslor. 
Visst, dagen har stundtals triggat hopplösheten i mig men om jag faktiskt stannar upp och zoomar ut så har jag det ändå rätt bra. 
Visst är det ändå rätt grymt att bara kunna vara, njuta av klarblå himmel och stekande sol, grilla både till lunch och middag tillsammans med familj och vänner, sticka och bada efter dagishämtning och sitta ute länge på kvällen en augusti kväll i Sverige. Alltså i det stora hela en riktigt härlig dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar