fredag 18 september 2015

Käkar kakor och funderar på att bli smal

Varje gång jag känner mig klen och kroppen känns allt annat än stark så äter jag kakor, dels för att jag vill pigga upp eller trösta mig själv och dels för att det vet ju alla att utan kakor har ju ingen, absolut ingen, blivit stark. 
Att klämma ett paket ballerinakex i soffan, direkt efter träningen fortfarande iförd svettiga och skitiga träningskläder är inga som helst problem och känns så jäkla bra just där och då. 
Snabbt dammar jag  i mig de två, tre första kexen och sedan långsammare och högaktningsfullt ett efter ett och det är nu processen och tankeloopen börjar.

Kex nr 4 - Satan vad jag är klen, har aldrig varit så här klen och kommer aldrig bli stark igen. Det är över nu!
Kex nr 5 - Jag som alltid varit stark!? Fasiken 
Kex nr 6 - Jag skall banne mig göra något annat. 
Kex nr 7 - Något helt annat! 
Kex nr 8 - Jag skall börja springa, eller kanske cykla. 
Kex nr 9 - Och simma har jag ju alltid velat göra.... simma är bra.
Kex nr 10 - Jag skall baske mig bli smal också! Smal är bra - springa, bli smal och dricka shakers. 
Kex nr 11 - Efter nästa kex skall jag börja bli smal. 
Kex nr 12 - Hundra i bänk måste jag ju ändå göra, det kan inte vara så svårt....så lite styrka kan vara bra att köra, i alla fall nått pass i veckan. Brukar jag  inte få ont i knäna av löpning?
Kex nr 13 - Om jag ändå skall köra bänk, så kan jag ju lika väl köra lite knäböj och drag också. Skippar simningen men cykel är bra som uppvärmning och till och från lyftarlokalen. 
Kex nr 14 - Mäh... då blir det ju typ någon slags styrkelyftsatsning.....måste rycka och stöta lite också. Ja så får det bli! Ryck och stöt i morgon då. Kul!


2 kommentarer: