söndag 11 oktober 2015

Att ge lite och få så mycket tillbaka

Blev sent om sides inkastad i en kick- off för Gympozz Eskilstuna, hade kort om tid att planera, förbereda och fixa allt praktiskt runt omkring men är så här i efterhand verkligen glad över att jag fick chansen och att jag tackade ja till uppdraget. 
Tack vare det så var jag igår tillbaka som instruktör på Friidrottsarenan och stod återigen och instruerade löpskolning, häckkoordination, körde längdhopp, häcklöpning och höjdhopp och såklart en avslutande löp och styrkegymnastik-stafett med en grupp intresserade och nyfikna människor. 
Trots den kanske något otacksamma tidpunkten, lördag kväll efter en lång dag i föreläsningssalen, så var gruppen härligt fylld av glädje och energi så det räckte och blev över. Det smittade verkligen av sig! 
Efteråt kom jag på mig själv sittandes i bilen leende och fylld av energi och nytändning. Tänk att genom att bara ge lite lite av mig själv så fick jag så mycket tillbaka!? 
Jag tror faktiskt att jag börjar längta tillbaka till friidrotten, friidrottsarenan och till och med till att coacha, instruera och inspirera. 
Får nog damma av ett träningspass med blandade småhopp, tripping, skipping, medicinboll, lua, stegringar, drillar och SG och fundera över det där en gång till. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar